30/7/09

Una nova adquisició: Ghostgirl

Aquest llibre no enganya, el títol ho diu tot: parla d'una noia fantasma. Tot i que el tema principal podriem dir que és la mort i el món fantasmagòric, la història en ella mateixa no és massa terrorífica, utilitza un llenguatge molt planer.

Voleu saber què li passa a aquesta noia? La veritat és que es mor de la manera més absurda que us pogueu imaginar. Ho voleu descobrir? Doncs, a llegir-lo s'ha dit.
Darrerament a la Biblioteca havíem tingut algunes peticions sobre aquest llibre. Al final ens ha arribat i per això us ho fem saber. Per cert, si el veniu a buscar fixeu-vos en el color dels fulls de paper. Ja veureu el motiu.

28/7/09

Harry Potter, again!!!

Últimament ja hem parlat d'aquesta saga, amb motiu de l'estrena de Harry Potter i el misteri del príncep. De totes maneres, segurament a més d'un/a li pot interessar saber que a la Biblioteca hi podreu trobar des d'avui, les cinc primeres pel·lícules en DVD. Des de Harry Potter i la pedra filosofal fins a Harry Potter i l'Ordre del Fènix, totes noves de trinca. El consell és el següent: si no voleu agafar un empatx televisiu de Harry Potter, intenteu dosificar-ho!!!.

21/7/09

Això torna a ser un recordatori!!!

Us recordem que, durant els mesos d'estiu, si veniu a la Biblioteca podreu participar a les Lectures a la Fresca!!!. Només cal perdre la vergonya i llegir en veu altra el llibre escollit. Ara mateix estem llegint L'herència de les bruixes. Es tracta d'una obra de teatre que promet tenir un final apassionant per al "pobre" protagonista. Us hi animeu? Doncs, les Lectures a la Fresca les fem tots els dimecres de juliol i agost a les 7 de la tarda.

No us ho perdeu!!!

17/7/09

Nova entrega de la saga Flanagan!!!

Si us agraden les novel·les policíaques heu de saber que aviat podreu trobar a la Biblioteca l'última novel·la d'en Flanagan!!! No sabeu qui és??? Doncs ara és el moment oportú per conèixe'l: es tracta d'un detectiu intrèpid, calculador, fred, imaginatiu, valent... i un munt d'adjectius més, tot i que sovint també l'acompanya la sort, no us penseu!!! La seva última novel·la es titula Flanagan Flashback, però no deixeu de donar un cop d'ull a totes les seves altres històries, que totes són divertides i entretingudes:


  • No demanis llobarro fora de temporada.
  • Flanagan de luxe.
  • Flanagan 007.
  • Flanagan Blues Band.
  • Alfagann és Flanagan.
  • No t'en rentis les mans, Flanagan.
  • Només Flanagan.
I si us heu quedat amb ganes de saber-ne més, no us preocupeu: aquí trobareu tota la informació que vulgueu sobre els personatges que hi apareixen, els seus creadors...

13/7/09

Una retirada, provisional, de Laura Gallego!!!

Per a tots els fans de l'escriptora Laura Gallego i pels fans de les novel·les de fantasia en general, hem de dir que aquesta escriptora ha anunciat la seva retirada durant un any. Això vol dir que deixarà d'anar als diferents actes públics...però que es dedicarà per exemple, a contestar el munt de cartes que li han anat arribant i que se li han acumulat. Per tant, ja ho sabeu, si sou dels que li heu enviat una carta i encara espereu resposta, pot ser que aviat la rebeu!!!

Si entreu aquí trobareu l´última entrevista que se li ha fet abans d'aquesta retirada. Des de la seva pàgina web, ella mateixa n'explica els motius d'aquest any sabàtic. Trobareu l'enllaç a l'apartat de "Per donar-hi un cop d'ull".

Apa doncs, que estarem una bona temporada sense nous llibres de Laura Gallego!!!

9/7/09

Nova entrega de Harry Potter: Harry Potter i el misteri del Príncep

Els amants de la saga Harry Potter aviat tindran una nova oportunitat de gaudir-ne amb la penúltima pel·lícula de la saga: Harry Potter i el misteri del príncep, que trobarem al cine a partir del dia 15 de juliol. Arriban ja al final d'aquesta llarga història de set anys, ara és quan es posa més interessant... Com s'acabarà? No us ho perdeu!!!

Per cert, pels que no hagueu llegit cap dels set llibres d'aquest personatge, ara és un bon moment per començar a llegir els llibres i a veure'n les pel·lícules:

Harry Potter i la pedra filosofal.
Harry Potter i la cambra secreta.
Harry Potter i el pres d'Azkaban.
Harry Potter i el calze de foc.
Harry Potter i l'Ordre del Fènix.
Harry Potter i el misteri del Príncep.
Harry Potter i les relíques de la mort.




6/7/09

La segona part...de Crepúsculo

Si ets un/a amant de les històries de vampirs i terror, aquí et presentem el tràiler oficial de Luna Nueva, la segona part de Crepúsculo. Es diu que Crepúsculo s'ha convertit en una de les pel·lícules més taquilleres de l'any 2008!!! És innegable que la història d'amor entre el Bella i el vampir Edward ha deixat a tothom enganxats. A tu també? Doncs, no oblidis que a la Biblioteca hi pots trobar la saga completa: Crepúsculo (1), Luna Nueva (2), Eclipse (3), Amanecer (4)

Pel que sembla, la pel·lícula Luna Nueva, s'estrenarà a finals d'aquest any, però per anar fent boca, te n'oferim un tastet!!!

1/7/09

T'avorreixes? Vine a triar la teva lectura!!!

Aquest estiu... passa per la Biblioteca!!! Durant els mesos de juliol i agost hi trobaràs exposades un munt de lectures de tot tipus: romàntica, fantàstica, aventures, realista... Segur que trobes el que estàs buscant. Fes la teva tria!!!


Aviat penjarem al bloc una selecció de novel·les juvenils on hi trobaràs totes aquestes obres, juntament amb una miqueta d'explicació de l'argument de cada una d'elles. Així encara serà més fàcil escollir!!!