28/8/09

S'acaba l'exposició!!!

Dilluns serà l'últim dia que trobareu l'exposició sobre la selecció de novel·les juvenils recomanades. Si encara us interessa afanyeu-vos!!!. I si a més, voleu recomanar algun dels llibres que heu llegit aquest estiu, no us talleu ni un pèl.

De totes maneres, penseu que durant el curs, sempre és bò guardar-se una estoneta de tan en tant per anar descobrint lectures noves i interessants per compartir amb tots nosaltres!!!

24/8/09

Comencem altre cop... amb les Tertúlies Literàries!!!

A tots els que vulgueu acabar d'esgotar els últims dies d'estiu, a partir d'avui mateix ja podeu passar per la Biblioteca a recollir El senyor dels lladres, de Cornelia Funke. Aquest serà el llibre que iniciarà les Tertúlies Literàries d'aquest any, i el comentarem el dia 30 de setembre a les 6 de la tarda. No us ho perdeu!!!
És una obra d'aventures que se situa a Venècia, que té un argument entretingut i a més, manté el cuquet fins al final de la història. Per això hem pensat que era ideal per començar les nostres Tertúlies.
La majoria dels que acosutmeu a participar a les nostres trobades potser ja ho sabeu, però per als que us hi vulgueu incorporar, preneu nota: a partir del setembre, ens reunirem l'últim dimecres de mes a les 6 de la tarda a la Biblioteca.


Us hi esperem!!!

12/8/09

Final de festa: Les lectures a la fresca!!!

El proper dimecres dia 26 d'agost s'acaben les Lectures a la fresca!!! Hauran estat dos mesos de lectura setmanal, divertida, entretinguda... entre família, vaja!!!

Estem a les portes d'acabar el llibre que hem estat llegint: L'herència de les bruixes, de Yolanda Aritzeta. Ha resultat ser una obra de teatre interessant, i a més, ara... amb l'expectativa que ens ha creat amb aquesta lectura... ja tenim ganes de saber com s'acabarà!!!

Us animem a participar en les properes edicions de Lectures a la fresca!!! Segur que us ho passareu bé!!! Recordeu que podeu venir acompanyats d'un amic, del pare, la mare, el germà... de qui vosaltres vulgueu. Així, encara serà més divertit!!!

6/8/09

Memòries d'Idhún en historietes!!!

Potser els més fanàtics de Memòries d'Idhún ja sabeu que n'han sortit els còmics. De moment, el que sabem és que la primera part, La Resistència, consta de quatre còmics diferents. Si voleu veure com han dibuixat a en Jack, a la Victòria i a en Kirtash no us els perdeu. És una nova manera de còneixer els personatges i l'argument.


Tot i que alguns segur que escollireu llegir aquests còmics, també us recomanem els llibres. Si us agraden els mons fantàstics i les històries d'éssers mitològics i poderosos, que no us aturi la gruixudària dels seus tres volums!!! Un cop has començat ja no pots parar!!!