30/6/10

Ara toca renovar-se!

De cara a l'estiu toca renovar el nostre particular Racó dels Lectors. Per tant, si teniu alguna recomanació per aquests dies de vacances, una lectura que us hagi agradat, etc... ens ho feu saber". Potser us han fet llegir algun llibre a classe que us ha sorprès? Algun llibre amb alguna història d'aquelles tan enganxadísses?

Feu-nos-ho saber amb els vostres comentaris a aquest post!. Ho penjarem al nostre raconet i així tothom ho podrà veure!

25/6/10

Una altra saga fantàstica!

Us agraden les sagues fantàstiques? Doncs obriu bé els ulls que avui us en recomanem una:

Kadingir. No és que sigui molt coneguda entre els nostres lectors, però creiem que val la pena conèixer-la. Fins i tot s'ha arribat a comparar amb Memòries d'Idhún o Eragon.

Kadingir gira al voltant de la història del món de Ki, i de com la Ishtar es converteix en sobirana dels zitis, una de les sis races del planeta. Actulament hi ha publicat el primer (El ceptre de Zink) i el segon (El senyor de Zapp) volum.





Aquí us deixem un vídeo que anuncia la primera part d'aquesta saga:





I amb un link al bloc especialment dedicat A Kadingir, on trobareu informació interessant sobre aquest tema i veureu als autors que l'han escrit: http://www.kadingir.cat/.


17/6/10

Nou capítol de la saga Crepuscle

Ja esteu a punt per la següent entrega de la saga Crepuscle? Per si encara no ho sabeu, el dia 30 de juny s'estrenarà la tercera pel·lícula: Eclipse. Com sempre, us recomanem que us llegiu el llibre abans de veure la pel·li, ja que segur que és més detallat i explica escenes que no veurem a la peli.

Voleu saber què passarà? Doncs...Una aliança mai vista entre vampirs i homes llops, un exèrcit peculiar nascut a Seatle, el cor de la Bella dividit en dos, els Volturi tornen amb una petita amenaça... i moltes altres coses!

Per anar fent boca, aquí us deixem aquests tràilers:




12/6/10

Lliurament del 5è. Premi Atrapallibres 2009 i del 14è Premi Protagonista Jove 2009

Si sou dels que heu participat enguany al Premi Atrapallibres o al Premi Protagonista Jove no us podeu perdre això. Es tracta dels vídeos dels lliuraments dels premis que es van celebrar a finals del mes passat a Barcelona. Hi veureu com els editors dels llibres guanyadors recullen els premis, veureu també algun escriptor que segur que reconeixareu i veureu com tot una colla de lectors pugen a l'escenari per recollir el seu diploma de participació. Aquí teniu els enllaços:




I pels que aquest any no hagueu participat, esperem que aquests vídeos us deixin amb un bon regust de boca i amb ganes de dir-hi la vostra el curs vinent!

8/6/10

Benvinguda!

Aquest post d'avui el dediquem a donar la benviguda a tots els nous seguidors que se'ns han afegit ultimament. Esperem que trobeu aquest bloc interessant i hi aporteu els vostres comentaris perquè continuï creixent.
Així doncs, ja ho sabeu, per qualsevol idea, recomanació, petició, etc... no dubteu a fer els vostres comentaris! Les vostres aportacions sempre seran ben rebudes.
Pels que encara no sigueu seguidors de Aquí fem tertúlia... Només heu d'anar a la part dreta del bloc i registrar-vos. És molt fàcil! A què espereu?

7/6/10

Arriba l'estiu!

Arribant ja a les portes de final de curs i ensumant la caloreta de l'estiu us hem de donar una notícia: ja estem preparant la nova edició de les guies de lectura d'estiu! Com sempre, estaran carregades amb noves propostes de lectures per no avorrir-se aquests dies de calor! Aviat la tindreu disponible des d'aquest mateix bloc.

Només uns dies de paciència!