27/3/09

Ja tenim guanyador provisional!!!

Atenció!!!:El jurat de la Biblioteca ha atorgat provisionalment el Premi Atrapallibres i Premi Protagonista Jove 08!!! Voleu saber quines són les obres guanyadores?:

- Premi Atrapallibres (Categoria 11 i 12 anys): Ales de foc, de Laura Gallego. Segons el jurat, "la història que explica és capaç d'enganxar-te del principi al final".

- Premi Protagonista Jove (Categoria 13 i 14 anys): Una ampolla al mar de Gaza. Un llibre que "explica una història molt maca i alhora molt dura", segons l'opinió dels membres del jurat. Tot i així les votacions han quedat ajustadíssimes amb "Kafka i la nina que s'en va anar de viatge".

De moment, les coses estan així, tot i que penseu que les votacions definitives de la Biblioteca les sabrem a partir del dia 11 d'abril, que és quan s'acaba el termini per votar. Per tant... expectació, a veure què acaba passant...

Per cert, recordeu que entre finals d'abril i principis de maig sabrem les votacions a nivell del territori català!!! Qui serà el guanyador absolut? Toca esperar...

1 comentari:

  1. A mi em sembla que el recompte de votacions més ràpid!!! Haurem d'esperar molt encara!!!

    ResponElimina