12/1/10

Trio d'enamorats

Tot i que molts diran que Memòries d'Idhun és bàsicament una novel·la fantàstica, el romanticisme i l'enamorament és també molt i molt important per poder entendre les relacions entre els personatges. Bàsicament es planteja un trio amorós entre la Victòria, en Jack i en Christian. És un trio que relament manté unes relacions complexes.





Això ens porta a altres llibres en els quals es planteja també un triangle amorós. Per exemple Lluna Nova, amb la Bella, l'Edward i en Jackob, i també El diari vermell de la Carlota, amb la Carlota, en Flanagan, i en Koert. Mentre que el primer, com ja sabràs, està més relacionat amb la fantasia, els vampirs i els homes llop, el segon és molt més realista, i explica el descobriment de la sexualitat per part de la protagonista principal. Per cert, els dos són molt recomenables.


De totes maneres, però el triangle que es forma a Memòries d'Idhun té una peculiaritat especial que no passa en cap dels altres casos que hem comentat, i és que la Victòria no renuncia a cap dels dos nois. Si vols saber què passa exactament... només te l'has de llegir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada