25/6/10

Una altra saga fantàstica!

Us agraden les sagues fantàstiques? Doncs obriu bé els ulls que avui us en recomanem una:

Kadingir. No és que sigui molt coneguda entre els nostres lectors, però creiem que val la pena conèixer-la. Fins i tot s'ha arribat a comparar amb Memòries d'Idhún o Eragon.

Kadingir gira al voltant de la història del món de Ki, i de com la Ishtar es converteix en sobirana dels zitis, una de les sis races del planeta. Actulament hi ha publicat el primer (El ceptre de Zink) i el segon (El senyor de Zapp) volum.





Aquí us deixem un vídeo que anuncia la primera part d'aquesta saga:





I amb un link al bloc especialment dedicat A Kadingir, on trobareu informació interessant sobre aquest tema i veureu als autors que l'han escrit: http://www.kadingir.cat/.


3 comentaris:

  1. Caram, caram...
    Encantada de la vida que reviscoleu els llibres de Kadingir. I més que sigui una biblioteca tan preciosa com la vostra la que ho faci.

    Si algun dia voleu que passem per aquí per comentar coses amb els lectors o amb les lectores, cap problema.

    Jo, a part de tot, sóc de Vic... com suposo que ja sabeu!

    Una abraçada

    Mercè :)

    ResponElimina
  2. Hola Mercè!

    Ara començarem a organitzar les activitats de cara al curs 2010/2011, tindrem en compte la teva proposta, pot ser molt interessant!

    Per cert, ja que hi som, alguna novetat respecte a la publicació del tercer llibre de Kadingir?

    ResponElimina
  3. La crisi, la crisi...
    No en sabem res de res... Un dia d'aquests passo per aquí, em presento, i us explico com està tot plegat... és una pena.
    Tenim un llibre ja acabat i mig empantanegat perquè cadascú va fent altres projectes i no es veu encara que la cosa tiri endavant...

    Ja quedarem algun dia!
    :)

    ResponElimina