31/3/11

Resumet de la tertúlia d'ahir


Ja sabeu tots que ahir vam comentar El secret de Caterina Cremec, de l'escriptora Lourdes Boïgues. Per si ho voleu saber, hem de dir que es tracta d'una obra que ens ha agradat molt, i que per tant, és d'aquelles que recomanem amb majúscules a qui no l'hagi llegit. Aquí us deixem anar alguna de les coses que vam dir:


- Tots estem esperant amb moltes ganes que arribi una segona part de l'obra: què els passa a Víctor i Caterina? Troben Roman? Sens dubte al final et quedes amb moltes ganes de saber més coses!


- Es tracta d'un llibre que no pots pretendre entendre al començament. És molt embolicat i és difícil trobar-hi un sentit. No és fins al final que et permet entendre tota la trama i lligar caps. Això fa que es mantingui la intriga durant tot el llibre i ajuda a tenir al lector atrapat en la lectura.


- Hem parlat també de les descripcions que es fan al llibre, molt llargues, sobretot quan parla del coll dels nois. És impressionant com arriba a descriure'ls.


- Per ningú ha estat una sorpresa la condició vampiressa de Caterina, molts ho hem tingut clar des del començament bàsicament per haver llegit abans la contraportada, però en canvi si que ens ha sorprès la naturalesa de Duckhan.


- Hem parlat també de la lleialtat de Duckhan, arribant a la conclusió de que és massa lleial a tothom qui l'envolta.


- La senyora Azucena és un personatge molt divertit. No només descobreix la naturalesa del seu veí, sinó que l'accepta sense problemes.


- Víctor. Intrigant i intimidador. Molts ens pensàvem que acabaria sent Roman o Vincitor. Aquesta és una de les sorpreses del llibre.


- Pel que fa al tema del valencià, no ens ha suposat cap problema tot i trobar-hi paraules poc habituals per nosaltres. Per tant, que a ningú li faci mandra llegir-lo per aquest tema!


Com veieu la tertúlia d'aquest mes ha donat per molt!


Ara que ja estem a punt de canviar de mes, només ens queda dir que ens retrobarem tot el dia 27 d'abril a 2/4 de 7 de la tarda per comentar: Camps de maduixes, de l'escriptor Jordi Sierra i Fabra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada