21/7/11

Novetats del mes de juliol!

Pels àvids de lectura, aquí teniu les novetats que ens han arribat aquest mes de juliol i que properament trobareu als prestatges de la Biblioteca:


BARÓ, Santi. La lluna de gel.
La jove Ileana, ens explica mitjançant un flashback, d’una manera intensa i viva, els seus orígens en un poble de la regió romanesa de Moldàvia, la més pobra del país. Quan només té catorze anys, els seus pares l’envien a treballar a Bucarest en companyia de dos dels seus germans, ja que no la poden mantenir. A Bucarest hi troba molt més que un lloc de feina mal pagat; a Bucarest hi troba les agències de models que poden fer realitat el seu somni. Comença així la història d’una noia que, només amb setze anys, és assetjada per una xarxa de prostitució mundial.

BECKETT, Bernard. Gènesi.
Segona meitat del segle XXI. L’Ànax viu en una societat sota el règim de la República Platònica, que des del 2051 està completament aïllada de la resta del món, amenaçat per armes biològiques. Ha arribat l’hora que l’Ànax presenti la seva tesi a la comissió de l’Acadèmia, la institució més elitista i més poderosa. Les quatre hores que dura l’examen seran determinants per al futur i revelaran que no és possible un món millor sense un pecat original.










BORDIGLIONI, Stefano. La volta al món en 28 correus electrònics.
T'agradaria fer un viatge d'unes quantes setmanes? T'agradaria visitar d'un sol cop el Marroc, Mèxic, Guatemala i la Polinèsia? En Fabrizio ho pot fer: el seu pare, que és periodista, se l'emporta a un llarg viatge on veu i experimenta coses sorprenents i extraordinàries. Però no s'ho guarda per a ell sol: cada vegada que pot, enviar un correu electrònic als seus amics Sara i Giulio des de llocs cada cop més llunyans, i intercanvia amb ells una correspondència digital enginyosa i divertida.

DESPEROUX, Denise. El gran llibre dels vampirs.
Recull de 13 històries diferents, totes amb els vampirs com a protagonistes.. Alguns dels vampirs que hi trobareu ja han passat a la història dels famosos, com Dràcula, i d’altres tot just en aquest llibre s’inicien.



VALLEJO, Susana. El espíritu del último verano.
Un misteriós somni fa volar en Fran a la casa de l’arbre, el lloc en el que la seva família passava els estius de la seva adolescència i que ara està a punt de ser destruït per les excavadores per construir una nova autovia. Allà rememora l’estrany i màgic estiu que va viure, l’esperit del qual encara el crida per tancar un episodi entreobert. De cop, després de tots aquests anys, i gràcies a aquest somni en el que apareix la seva àvia, entén on estava amagat el tresor.


VERNE, Jules. Els fills del capità Grant.Un 26 de juliol de 1864, Lord Edward Glenarvan, un aristòcrata escocès, troba a alta mar una ampolla amb un missatge molt malmès. Es tracta d’una nota que Harry Grant, capità del Britannia, va escriure en naufragar dos anys abans. Amb els fills del capità Lord Glenarvan decideix muntar una expedició per rescatar-lo.La dificultat per desxifrar el missatge, l’atzar de la mar i la traïció d’alguns tripulants portaran els membres de l’expedició des d’Amèrica fins a Austràlia, a través d’apassionants i increïbles aventures. Amb la publicació d’Els fills del capità Grant el 1867, Jules Verne iniciava la famosa trilogia que completaria més endavant amb Vint mil llegües de viatge submarí, el 1869, i L’illa misteriosa, el 1874.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada