19/6/09

La quarta entrega ja és a la Biblioteca!!!

Els fans de "El Portal dels elfs" heu de saber que la quarta entrega ja és a la Biblioteca. És La febre del temps. Aquí teniu el llistat complet de les obres d'aquesta sèrie, per si us heu quedat a mig llegir: El Portal dels Elfs (1), L'emperador Porpra (2), El Regne en perill (3), i La febre del temps (4).

Aquesta quarta part continua, doncs, amb les històries del Regne dels Elfs, en Henry i en Pyrgus. Si algú està interessat en saber com comença el pròleg del llibre... aquí ho té:
"-Que per què no em queda ací?- va repetir Henry.
S'adonà que anava directe cap a una de les seues desafortunades xarrameques, quan no feia una altra cosa que repetir el que la gent acabava de dir i treia a la cara el seu gest de fava de poble; però semblava que era incapaç d'evitar-ho.
-Sí- va respondre Blue sense dubtar-. Per què no?
Eren als jardins del Palau Porpra i Blue estava senzillament preciosa. Les flors dels violers havien començat a exhalar les seues aromes i la llum de les torxes es reflectia al riu: era vertaderament el decorat perfecte per a una escena romàntica, i així i tot ell estava completament segur que la llançaria a perdre.
-Per què no? - va preguntar.
-Ai, Henry, tan de bo no feres això -va dir Blue amb calma. El va agafar per la mà: caminaven junts vora el riu-. Tu no vols tornar a casa, jo no vull que tornes a casa, Pyrgus no vol que tornes a casa; així que, per què no et quedes ací?." Extret de: "La febre del temps", pàg. 5.

I si algú vol saber com acaba, pot venir-lo a buscar a la Biblioteca i llegir-se'l.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada