2/9/09

Cornelia Funke a la gran pantalla!!!

Alguns i algunes ja sabeu que aquest any començarem les Tertúlies Literàries parlant de l'escriptora Cornelia Funke, l'autora de El senyor dels lladres.

Bàsicament és una autora coneguda per les seves obres fantàstiques i d'aventures. Per tant, si us van aquests gèneres, la seva obra us agradarà. Un exemple molt clar d'aquest toc fantàstic i aventurer és Cor de tinta, la primera part de la seva última trilogia anomenada Món de tinta. Últimament se n'ha pogut veure una adaptació al cine. Aquí us ensenyem el tràiler, en espera de la segona i tercera part (Sang de tinta i Mort de tinta)





Si algú ha vist la peli i ens vol dir què li ha semblat, que no s'ho pensi dos cops!!! Però, espereu, no us penseu pas que aquesta és l'única obra de Cornelia Funke que s'ha passat al cine... resulta que l'obra que comentarem, El senyor dels lladres, també té una versió cinematogràfica, i per suposat, aquí us deixem el tràiler:



Ja veureu que es tracta d'un tràiler força curtet. El dia de la trobada, que recordem, serà el 30 de setembre a les 6 de la tarda, ja us n'explicarem el motiu. Així guardem el misteri uns dies més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada