16/10/09

El clan de la lloba: La primera part de La guerra de les bruixes









Aquest mes ens estem abocant de ple a la literatura fantàstica, i ho fem llegint El clan de la lloba, la primera part de la trilogia de La guerra de les bruixes.
Et convidem a llegir la història de l'Anaïd, la protagonista principal de la saga. Una nena que no té cap mena de gràcia, però que amb el temps és capaç de convertir-se en la peça essencial per acabar amb la guerra entre les bruixes Omar i Odish. Una història especialment adreçada als amants de lectures de l'estil Harry Potter, Mandràgora, etc.

En aquesta web trobaràs tota la informació que busquis sobre la trilogia: argument, dibuixos dels protagonistes, cosetes interessants de l'autora... També hi trobaràs la segona i la tercera part de la saga: El desert de gel (Guanyador Premi Protagonista Jove 2007) i La maledicció d'Odi.

Per cert, fixa't que a l'apartat de El racó dels lectors, hi ha dues persones que han recomanat aquest llibre!!! Vols saber per què? Doncs, llegeix-te'l i apunta't a la tertúlia del dia 28 d'octubre a les 6 de la tarda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada