20/10/09

L'última de Maite Carranza: Màgia d'una nit d'estiu


Després de La guerra de les bruixes, l'escriptora Maite Carranza continua amb la fantasia en la seva nova novel·la: Màgia d'una nit d'estiu. Una novel·la molt recomanable, tan si t'agrada la novel·la fantàstica com si no t'agrada massa. Combina realitat i fantasia d'una manera que farà que ho absorveixis tot en un sol "pack", i des de les primeres pàgines aconsegueix crear un cuquet de curiositat que farà que llegeixis ràpidament, amb ganes de saber com continua tot. Aquesta novel·la ha estat seleccionada com a finalista del Premi Protagonista Jove 2009, en la categoria d'11-13 anys.

De totes maneres, no et pensis pas que Maite Carranza només ha escrit novel·les fantàstiques. Si també t'agraden les novel·les més realistes, qüotidianes però amb molt d'humor, aquí tens algunes propostes:



I recordeu que si passeu per la Biblioteca, trobareu tots aquests llibres, i molts més, per triar i remenar!

2 comentaris:

  1. Després de llegir la trilogia del Clan de la lloba -brutal!!!-, vaig començar amb entusiasme a llegir Màgia d'una nit d'estiu. Certament és un bon llibre -i us animo a llegir-lo-, que combina a la perfecció la fantasia amb la realitat i que tracta dels problemes dels joves en clau d'humor. A tot això hi hem d'afegir que pàgina a pàgina et deixa tant intrigat que tens ganes de continuar llegint i arribar fins al final. Ara bé, malgrat tot, aquest darrer llibre de la Maite Carranza no m'ha atrapat tant com els del clan de la lloba.

    E.F.

    ResponElimina
  2. Jo també crec que els dos llibres són extremadament dignes de ser llegits. Potser per mi, la diferència és que després de llegir-te els tres volums de La guerra de les bruixes, on vas coneixent els personatges mica en mica i en vas veient la seva evolució durant moltes pàgines, et trobes amb un únic llibre, Màgia d'una nit d'estiu, que d'alguna manera, et sembla poca cosa en comparació amb la trilogia que t'has llegit abans.

    Tu què creus, E.F.?

    ResponElimina