16/11/09

Un món en miniatura

Els que ja heu llegit Tobi Lolness: un mil·límetre i mig d'heroïsme haureu descobert un món en miniatura amagat dins d'un gran arbre. Aquesta visió particular de l'arbre i la natura, amb tots els seus problemes, segurament a molts de vosaltres us ha sorprès i fins i tot, potser us ha fet reflexionar sobre temes de respecte per la natura i les conseqüències que poden tenir algunes accions en la seva conservació.

De totes maneres, però, aquí us presentem una petita part d'una pel·lícula que es va estrenar ja fa temps i es diu The Borrowers. Molts de vosaltres no la recordareu. La peculiaritat d'aquesta pel·li és precisament, que presenta també un món en miniatura, amb personatges d'estatura reduïda, però en aquest cas, dins d'una casa. De fet, la pel·lícula està basada en la novel·la que porta el mateix títol de l'escriptora Mary Norton.
Per cert, dues cosetes abans de veure el vídeo: la primera és que és en anglès, per tant, toca fer una miqueta de pràctiques, i la segona és que hi ha qui diu que la família en miniatura els fa pensar en la família Weasley de Harry Potter. Però encara hi ha una altra relació amb la saga Harry Potter, aquesta més objectiva, fixeu-vos en el nen petit que hi apareix... us recorda a algun pretendent a cavaller de la mort?. Si voleu saber la resposta, només heu de posar el nom de Tom Felton al Google i sabreu a què ens referim. Jutgeu vosaltres mateixos...

2 comentaris:

  1. NO té pas res a veure amb arthur i els minimoys?

    ResponElimina
  2. Robert,

    Segur que trobariem també molts punts en comú entre Tobi Lolness i Arthur i els Minimoys: éssers en miniatura, respecte per la natura, etc... És molt normal que hagis pensat en aquesta peli.

    Tot i així, no podem dir que Arthur i els Minimoys sigui la versió cinematogràfica de Tobi Lolness. Els personatges, l'argument, etc... són diferents.

    ResponElimina