8/12/09

L'actualització de "El racó dels lectors"

Després d'alguns dies de no fer-ho, ara toca recordar-te que pots contribuir amb la teva opinió a actualitzar l'apartat de "El racó dels lectors", a la part dreta d'aquest bloc.

Temes per comentar? Els que tu vulguis. Ets fan de la saga Crepuscle? Creus que és el millor llibre que s'ha escrit mai, o ets dels que tires més per Memòries d'Idhún, de Laura Gallego? De quin llibre t'agradaria que en féssin la versió en peli? Has conegut últimament algun escriptor/a que t'hagi sorprés? Quin tipus de novel·les t'enganxen més: romàntiques, fantàstiques, històries, d'aventures...?

Com pots veure, la llista de temes és molt oberta. Segur que pots aportar el teu granet de sorra donant la teva opinió!!! Per fer-ho, només has de respondre aquest post, el teu comentari serà col·locat a l'apartat de "El racó dels lectors". Així tothom el podrà llegir de forma ràpida.

2 comentaris:

  1. M'acabo de llegir No i jo, una de les novel·les que forma part del Premi de Literatura "Protagonista Jove" d'enguany. El llibre explica l'amistat entre Lou -una noia de 13 anys, intel·lectualment precoç, que ha de fer front al silenci opressiu que envolta la seva família i a la seva incapacitat de relacionar-se amb els nois i noies de la seva edat- i No - una noia de 18 anys, que sobreviu al carrer, que ja no creu en res i ningú, sense esperances i sense futur-. Una amistat sense fissures, que canviarà les seves vides i, qui sap si també, aquesta societat tant injusta en la qual vivim.
    Un llibre que, malgrat descriure la dura realitat dels "sense sostre" esdevé amè perquè està explicat des del punt de vista d'una noia de 13 anys.
    Molt recomanable.

    E.F.

    ResponElimina
  2. Hola E.F.,

    Realment crec que aquest llibre que tu comentes té moltes opcions de guanyar el Permi Protaognista Jove. També m'han parlat d'un altre aspirant que pel que sembla, no està gens malament: Penny caiguda del cel. No ho sé, el jurat decidirà...

    ResponElimina