19/4/10

Saga Crepuscle i Stephenie Meyer

Com ja potser sabeu, el proper dimecres, dia 28 d'abril a les 6 de la tarda comentarem el primer llibre d'aquesta conegudissima saga: Crepuscle, escrit per l'escriptora americana Stephenie Meyer. La història d'amor entre la Bella i l'Edward té alguna cosa que enganxa als seus lectors. Què és? Aquesta és una de les diferents preguntes que intentarem respondre el dia de la tertúlia. No us ho perdeu!

Aquí us presentem la saga al complet, per si algun despistat encara no la coneix:



Per cert, ja que parlem dels llibres que composen la saga... algú ha sentit a parlar de Sol de Mitjanit, o Midnight Sun, en anglès? No? Doncs es tracta de la mateixa història de Crepuscle, però des de la versió de l'Edward. Interessant oi? Pel que sembla, però, algun "amic" de l'escriptora el va difondre sense acabar a través d'internet, i ella va abandonar el projecte. El podrem llegir mai aquest Sol de mitjanit? Aquí us deixem aquest vídeo que explica tot aquest embolic. Segons el vídeo, l'escriptora ha tornat a posar-se a la feina per acabar el llibre. Tot i que és en anglès, els que us vingui de gust mireu-vos-ho, val la pena!



A més, us recomanem que doneu un cop d'ull a aquesta web: http://www.crepusculo-es.com/. És una pàgina web en espanyol especialment dedicada als fans de Crepuscle. Aquí hi trobaràs informació relacionada amb els llibres, el seu argument, les pel·lícules, l'escriptora, un fòrum per compartir opinions....



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada