29/4/10

Resumet de la tertúlia d'ahir

Com alguns ja sabeu, ahir vam comentar el llibre Crepuscle, de l'autora Stephenie Meyer. En general, hem de dir que les nostres tertulianes, això vol dir que tot eren noies i que també ens agradaria que alguna vegada ens acompanyéssin més nois, van coincidir a dir que és un llibre que explica una història que t'enganxa amb facilitat tot i les seves més de 300 pàgines. Però no només això, sinó que també...
  • Vam descobrir-hi dues parts una mica diferenciades: la primera, dedicada bàsicament a l'enamorament entre la Bella i l'Edward i a explicar com és la seva relació, i la segona quan arriba l'amenaça del vampir caçador, després del partit de beisbol, on l'enamorament passa en un segon terme, i hi trobem molta més acció.
  • Tot i que en més d'una ocasió se li ha posat una etiqueta de novel·la de terror, ens va semblar que entrava més dins dels esquemes de novel·la fantàstica, ja que el relat en si no és terrorífic.
  • Vam parlar una miqueta de la pel·lícula i de les diferències que hi ha amb el llibre. Vam arribar a la conclusió que la pel·lícula no és res més que una mena de resum del llibre, amb al qual cosa a vegades costa un pèl entendre algunes situacions de la peli si no t'has llegit el llibre abans.
  • Vam fer una repassada per la resta de llibres de la saga, i des d'aquí, hem de recomanar a tothom que arribi fins al final, és a dir, fins a Trenc d'alba, ja que la història guanya emoció i és cada cop més interessant.

I això és tot! Ara toca canviar de registre i passar al gènere més realista amb Què t'angoixa, Núria? de l'escriptora Glòria Llobet. En aquesta ocasió ens visitarà l'escriptora i amb ella comentarem aquest llibre i parlarem de moltes altres coses! Serà dimecres, dia 26 de maig a les 6 de la tarda.

Us hi esperem!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada