5/5/10

S'acosta el final!

Després de tot un curs de tertúlies, aquest mes de maig s'acaben. Però que ningú es pensi pas que s'acabaran de qualsevol manera. Per posar punt i final a les tertúlies hem convidat a l'escriptora Glòria Llobet.

Que no la coneixeu? Doncs passeu per la Biblioteca a buscar algun dels seus llibres! La seves novel·les són molt realistes i expliquen situacions i anècdotes molt casolanes que ens poden haver passat a tots. Són curtes, extremadament senzilles i molt agradables de llegir. Voleu conèixer algun dels seus títols? Doncs aquí els teniu:




Això només és un petit tastet!. D'aquí a pocs dies tindreu disponible en aquest mateix bloc una guia sobre aquesta escriptora, alguna coseta sobre la seva vida, frases que ha dit, els seus llibres juvenils... Doneu-hi un cop d'ull!


Veniu a conèixer-la en persona: dimeces, dia 26 de maig a les 6 de la tarda. Amb ella comentarem la seva obra, especialment Què t'angoixa, Núria?, alguna faceta de la feina d'escriptor/a, la seva forma de treballar, curiositats...
Així doncs, recordeu que el dia 26 de maig a les 6 de la tarda teniu una cita a la Biblioteca. Però abans... si ens feu una visita us podreu emportar en préstec algun dels seus llibres per anar fent boca!


Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada