11/5/10

Ja sabem els guanyadors definitius! Els voleu conèixer?

Finalment ja sabem quins han estat els guanyadors definitius del Premi Atrapallibres i el Premi Protagonista Jove 2009. Agafeu paper i boli, perquè aquí us presentem els llibres que el jurat de tot Catalunya, és dir, nois i noies de diferents edats, ha considerat que eren els millors d'entre tots els finalistes!

Premi Atrapallibres 2009, Categoria de 10 anys: Quatre Gats, de l'escriptora Mercè Anguera.

Premi Atrapallibres 2009, Categoria d'11 i 12 anys: Maneres de viure per sempre, de l'escriptora Sally Nicholls.

Premi Protagonista Jove 2009, Categoria de 15 i 16 anys: No i jo, de l'escriptora Delphine de Vigan.




Per a tots aquells que no hagueu tingut oportunitat de llegir-los, penseu que els llibres que obtenen aquests premis tenen un avantatge de luxe, ja que són els mateixos lectors els que decideixen quin és el llibre que més els ha agradat. No es tracta de cap jurat format per experts en literatura i llengua catalana, no. Si us fixeu en el post on s'anunciaven els resultats de les votacions que va atorgar el jurat de la nostra Biblioteca, veureu que els guanyadors són exactament el mateixos. Coincidència?
Des de la Biblioteca no us podem deixar de recomanar que vingueu a fullejar aquestes obres!
Només ens queda donar les gràcies al nostre jurat particular que ha participat aquest any amb nosaltres, dir-los que els esperem l'any vinent amb noves lectures i també, com no, animar als que no han participat perquè ho facin en la propera edició!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada