13/7/10

Un treball per abaixar-se el barret!

I després d'una de realista, tornem a la fantasia amb Harry Potter i les relíquies de la mort. Pels que sou fans de Harry Potter, aquí us deixem un treball força impressionant que corre pel Youtube. Es tracta de la història de Harry Potter i les relíquies de la mort explicada a través de ninotets de l'estil playmobil. Es composa de més de 25 vídeos i aquí us penjem els dos primers:






Pels que us hagueu llegit el llibre, segur que trobareu interessant aquesta adaptació. Està en anglès, però està subtitulada en espanyol. Val la pena perdre una estona mirant-la!

Per si no ho sabieu, la peli de Harry Potter i les relíquies de la mort es dividirà en dues part. La primera s'estrenarà el mes de novembre d'aquest any, i la segona l'estiu del 2011. Total, que el final s'acosta! Com serà la lluita final Harry - Voldemort? I en Ron i l'Hermione, com acabaran? Només hi ha una solució per saber-ho abans del novembre: venir a la Biblioteca a buscar el llibre! Per cert, i su us heu quedat amb ganes de veure el tràiler... aquí en teniu un...



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada