5/7/10

Una gran notícia!

Potser alguns de vosaltres ja ho heu vist anunciar, però pels que no... TV3 estrenarà el proper dia 22 de juliol la saga de Diaris de Vampirs, o com es tradueix en castellà, Cronicas Vampíricas. No sabeu de què es tracta? Bé, la lluita entre el mal i el bé, dos germans oposats, o potser no tan oposats, lligams entre vampirs i humans, escenes de terror, l'amistat com a punt fort entre els protagonistes... La sèrie està basada, com ja ho haureu vist algun cop explicat en aquest bloc, en els llibres escrits per l'escriptora Lisa Jane Smith:




Ja veurem com hi trobareu certes semblances molt evidents amb la saga Crepuscle, tot i que també hi ha diferències molt evidents. Podriem dir que parteixen de la mateixa base, la lluita entre vampirs i l'amor entre un vampir i una humana, però Diaris de Vampirs promet ser una sèrie més violenta, més brutal i més terrorífica que Crepuscle, tot i que evidentment, també hi haurà espai per a l'amor i al romanticisme.

Bé, així doncs, tothom davant la tele a punt per a l'estrena! I recordeu que a la Biblioteca trobareu els cinc primers llibres de la saga!
Aquí us deixem més informació sobre l'estrena.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada