5/10/10

El curiós incident del gos a mitjanit


Aquí tens una nova proposta de lectura molt i molt interessant: El curiós incident del gos a mitjanit, de l'escriptor Mark Huddon. Es tracta de la història d'un noi autista i de com viu la seva malaltia ell i tota la seva família. És emotiva i sovint desperta sentiments de compassió cap al personatge.


Aquest llibre de què et parlem va ser el guanyador del 10è. Premi Protagonista Jove en la categoria de 15-16 anys, cosa que, com ja hem dit alguna vegada, és una garantia d'èxit. Vols saber perquè et parlem d'aquest llibre després d'haver guanyat el premi fa ja cinc anys? Doncs resulta que el Club de Lectura d'adults de la Biblioteca s'ha volgut afegir al ventall d'actes que se celebraran a Osona durant tot el mes d'octubre, al voltant del Dia Mundial de la Salut Mental (10 d'octubre). Aquests actes han estat organitzats per una comissió formada per la Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d'Osona, la Universitat de Vic, l'Associació de Familiars de Malalts Mentals d'Osona i el Consorci Hospitalari de Vic. "Aquestes activitats tenen com a objectiu contribuir a la sensibilització de la ciutadania, ajudant a conèixer la realitat de les malalties mentals i donant veu a les persones que les pateixen", diuen els organitzadors.

Per aquest motiu, els clubs de lectura de les biblioteques de la comarca llegirem aquest mes El curiós incident del gos a mitjanit, que tracta sobre l'autisme, i farem una trobada multitudinària el dia 26 d'octubre a 2/4 de vuit del vespre a la Biblioteca Joan Triadú. Si estàs interessat en venir a veure com és aquest club multlitudinàri, no t'ho perdis!


Ah, i fixa't que a la part esquerra del bloc hi trobaràs una guia de lectura amb informació sobre l'obra escollida i l'escriptor. Per saber-ne alguna coseta més...

2 comentaris:

  1. Cañonnnnnnnn
    Uoououuoou sembla interressant.

    ResponElimina
  2. Doncs, si, la veritat: l'obra està molt bé i la trobada del club també va ser un èxit!

    ResponElimina