5/11/10

Què és Màgia d'una nit d'estiu?

Encara no ho sabeu? Doncs Màgia d'una nit d'estiu és la nostra lectura per aquest mes de novembre. Per si no n'heu sentit a parlar... us deixem la sinopsi, perquè pugueu anar fent boca...

La Marina, una estudiant desastrosa enamorada del nòvio de la seva germana, es veu obligada a suplantar-la i fer creure a tothom que és l'Àngela. Qui podia en un sol dia créixer dos anys, deu centímetres, dues talles de sostenidors, trenta punts de coeficient intel·lectual i, a més, canviar el color dels ulls i dels cabells?

La nova Àngela, una mica sapastra, vola a Dublín per fer-se passar per una estudiant modèlica d'anglès, però en el camí es creua amb en C.C., un friki desesperat per connectar-se a la xarxa que interfereix contínuament en els seus plans, fins que tots dos cauen víctimes de les intrigues de la fada Lilian, una enigmàtica criatura dels boscos irlandesos que oculta un secret. Durant el seu curt periple estiuenc, la Marina i en C.C. viuran unes situacions recargolades i, equívol rere equívoc, s'embarcaran en una boja aventura entre mons paral·lels mai no imaginats. En companyia de la perversa Antaviana i l'odiosa Queralt, s'endinsaran en els pujols màgics, qeudaran atrapats a les xarxes de la cort dels Tuatha Dé Danann i s'hauran d'enfrontar als monarques, Finvana i Oonagh, gelosos, vengatius i pressumptuosos. Humor, amor i fantasia en aquesta comèdia d'embolics en la qual ningú no és el que sembla i en la qual, finalment, tots acaben descobrint la seva veritable raó de ser.

La màgia d'una nit d'estiu pot canviar la vida de qualsevol.

Us sona interessant? El llibre ja el teniu disponible a la Biblioteca, per tant, ja el podeu passar a buscar.!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada