25/11/10

Resumet de la tertúlia d'ahir.

Com molts ja sabeu, ahir vam estar comentant: Màgia d'una nit d'estiu, de l'escriptora Maite Carranza. Voleu saber què s'en va dir?
- En general no el vam valorar amb tan bona nota com El Clan de la Lloba.
- El fet que els capítols es centrin en un personatge diferent (Marina, CC, Lilian...), en general hem trobat que descoloca una miqueta. Són petits fragments de la història que al final, el lector ha d'ajuntar.
- La relació de la Marina amb la seva germana. Sempre ha estat la germana de.. mai ella mateixa. Ha de ser molt dur viure sempre a l'ombra. De totes maneres, al final, ni la Marina és tan desastrosa, ni l'Àngela tan perfecte, és en realitat, una mica cínica.
- De fet, quasi es pot dir que tots els personatges pateixen una evolució al final de l'obra: a la Marina ja no li molesta ser la Marina, a la Queralt ja no li agrada en CC, l'Antaviana es converteix en una protegida...
- La relació entre la Marina i en CC canvia com el guant. És allò que amb el temps arribes a conèixer a una persona.
-El mite d'en Patrick. Cau en picat quan la Marina s'adona que només diu cursilades.
- La relació entre el rei Finvana i la reina Oonagh. Es porten a matar. És curiós perquè en realitat els dos s'assemblen molt en la manera de pensar. El seu final, però, és divertit.
- Els pares de l'Àngela i la Marina. No tenen disculpa: només pensen en la seva filla gran.
Bé, deixem-ho aquí perquè no acabariem!
Us esperem el proper dia 15 de desembre a 2/4 de 7 de la tarda per comentar: Raquel, de l'escriptora Isabel - Clara Simó. Passeu a buscar-lo per la Biblioteca!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada