21/11/11

Premio Nacional de LIJ

Segur que molts de vosaltres coneixereu l'escriptora Maite Carranza, ja que a la Biblioteca hem parlat en diverses ocasions d'algunes de les seves obres, i fins i tot, ara ja fa uns quatre anyets, ens va venir a fer una visita i a xerrar una estona amb nosaltres.




Doncs bé, Maite Carranza ha guanyat recentent el PREMIO NACIONAL DE LITERATURA INFANTIL Y JUVENIL per la seva obra Paraules emmetzinades. Sembla important, oi? Ho és. Es tracta d'un premi que concedeix el Ministeri de Cultura i que serveix per guardonar les obres publicades en aquest cas el 2010, d'escriptors espanyols i escrites en qualsevol dels idiomes cooficials de l'Estat. Aquí us deixem l'entrada al bloc de l'escriptora on parla d'aquest premi que ha rebut:

Des d'aquí només ens queda felicitar a la guanyadora i recomanar de manera entusiasta la lectura d'aquest llibre colpidor, intens, i que de ben segur, no deixarà indiferent a cap dels seus lectors. Només us direm que aborda de manera directa i sense embuts el tema del maltractament infantil. Per descobrir la resta, haureu de passar a buscar-lo a la Biblioteca.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada