19/7/13

Adéu siau i Bon Estiu

El passat divendres vàrem comentar l'últim llibre del club de lectura juvenil  d'enguany i vàrem aprofitar per fer la cloenda del curs.


El llibre comentat  fou La meva germana viu sobre la llar de foc, òpera prima d'Anabel  Pitcher. El llibre ha agradat per unanimitat a tots els tertulians.
A partir d’uns esdeveniments traumàtics, es teixeix tota un història plena d'emocions però sense dramatismes i amb sentit de l'humor.L'encert de la novel·la rau en el fet de que la història s'explica a través de la veu d'un nen de 10 anys i com la mort de la seva germana en un atemptat terrorista  afecta a la seva família i condiciona la seva vida present.

Ara toca disfrutar de l'estiu i si és amb la companyia d'un bon llibre molt millor, és per això que a la biblioteca us hem preparat una guia amb suggerents lectures per emportar-vos a la platja, a la piscina i de viatge, però si en voleu més , recordeu que a la biblioteca us hem parat "una taula" amb moltes més lectures...ah i recordeu que  NO TANQUEM PER VACANCES.....

Guia I** a partir de 6 anys
Guia I*** a partir de 11 anys
Guia JN a partir de 14 anys

Això si! Feu un cop d' ull a l'horari estiuenc (juliol i agost)
De dilluns a divendres de 15 a 20 h
Dimarts i Dijous de 10 a 13.30

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada