12/5/09

Segona part...


Algú recorda El llibre negre dels secrets?. Va ser el guanyador absolut del Premi Protagonista Jove 2007 en la categoria de 13 a 14 anys. Un llibre sàdic, maquiavàlec, fastigós en alguns moments... Uns pares que volen arrencar els queixals del seu fill per vendre'ls, un carnisser que fa botifarra amb carn de rata, un enterramorts que obre les tombes dels morts... d'allò més normalet, vaja. El que va quedar clar l'any passat en celebrar el Premi Protagonista Jove, és que la morbositat atrau, i aquest llibre en té i molta!!!


Bé, doncs, a la Biblioteca hi trobareu el segon llibre d'aquesta autora, F.E. Higgins, anomenat L'encantador d'ossos. No és estrictament una segona part, sinó que l'acció transcorre al mateix moment que a El llibre negre dels secrets. De totes formes, però, les dues històries prometen estar relacionades, tal com explica l'autora just al començament del llibre.


Si vau trobar morbós el Llibre negre dels secrets no us perdeu ara L'encantador d'ossos!!!

1 comentari:

  1. Jo m'estic llegint ara aquest llibre "L'encantador d'ossos" i la veritat és que de moment, m'agrada més "El llibre negre dels secrets". És més coherent i atractiu.

    ResponElimina