31/3/10

Resumet de la tertúlia de la setmana passada

Com ja sabeu, la setmana passada vam comentar el llibre De Nador a Vic, de l'escriptora Laila Karrouch. L'únic clarament biogràfic que hem llegit fins al moment. Aquest cop, però, els hem demanat un petita contribució especial als nostres tertulians: l'opinió resumida per escrit sobre aquest llibre que hem comentat. Com ara mateix veuràs, podem dir que la seva opinió és força semblant:

"De Nador a Vic, un llibre que jo recomano ja que és molt realista. Explica els problemes d'adaptació d'una noia i ens mostra la seva vida." O.K.

"De Nador a Vic, M'ha agradat molt, perquè parla d'una història que va passar de veritat. Hi ha tristesa però el llibre és molt divertit. També m'ha agradat perquè, hi surten elements títpis marroquins, ja que la gent d'orgíen català pot ser que no sàpiga que volen dir." D.L.

"Aquest llibre el recomano a la classe política, a veure si canvia d'opinió sobre els "moros". La majoria de gent del Marroc s'adapta, en aquest llibre es pot comprovar, i això és real. És un llibre que mostra la vida i l'amor a un país que no és el teu." O.B.

"De Nador a Vic. M'agradaria llegir-me'l, encara no ho he fet, perquè parla d'una història real i demostra les dificultats que tenen els immigrants quan arriben a Vic, per exemple." A.S.
" M'agrda molt el llibre De Nador a Vic perquè és una vida real i el llibre és molt divertit." C.N.

Apa, doncs, esperem que aquests comentaris et facin decidir a llegir-te el llibre si encara no ho has fet! Nosaltres ens retrobarem el dia 28 d'abril a les 6 de la tarda per comentar el llibre Crepuscle, de Stephanie Meyer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada