9/9/10

Alerta màxima: arriba una primícia!

Pels fans de Els jocs de la fam, ja podeu trobar a la Biblioteca la tercera part de la trilogia, titulada L'ocell de la revolta, de l'escriptora Suzanne Collins.


Pels que no ho sapigueu, la primera part de la trilogia ha rebut el Premi Protagonista Jove 2009, en la categoria de 13-14 anys. Això vol dir que val la pena llegir-se'la!.
És una història molt macabre, dura, de sang i fetge, però alhora, plena de sentiments i emocions que mouen els protagonistes a vegades per sobre de la raó. Voleu saber la sinopsi d'aquesta tercera entrega?, doncs apunteu:

Katniss Everdeen, la noia en flames, ha sobreviscut de nou als jocs, tot i que no en queda res de casa seva. En Gale ha escapat. La seva família està a bon port i el Capitoli ha capturat en Peeta.

El Districte 13 existeix de veritat. Hi ha rebels. Hi ha nous líders. Estan en plena revolució. El pla de rescat per treure a la Katniss de l'arena del cruel i inquietant vasallatge dels Vint-i-cinc no va ser casual, com tampoc ho va ser que portés tant temps formant part de la revolució sense saber-ho.

El Districte 13 ha sortit d'entre les ombres i vol acabar amb el Capitoli. Sembla que tots han tingut a veure alguna cosa amb el meticulós pla..., tots menys la Katniss.

I recordeu que al Bloc de http://www.blogjuegosdelhambre.com/ trobareu molta més informació sobre aquesta trilogia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada