5/9/10

Ja el tenim disponible!

I després de les vacances... novetats!. A partir d'ara mateix ja teniu disponible a la Biblioteca la segona part d'Ales de foc, titulada Ales negres. Es tracta d'un llibre escrit per l'arxiconeguda Laura Gallego, que segur que tots els fans de literatura fantàstica coneixeu.

La història d'Ahriel, l'àngel guardià de la reina Marla, acaba amb molts interrogants. En aquesta segona part es dóna resposta a molts d'aquests interrogants: què li espera a Ahriel a la ciutat dels Núvols? Què se n'ha fet de la reina Marla? Què se li ha perdut a l'Ahriel a Gòrlian? Qui és l'enigmàtic company d'Ahriel?
Voleu que la mateixa Laura Gallego us en faci quatre cèntims? Doncs aquí teniu un dels vídeos de la presentació d'Ales negres.




En definitiva, un llibre que és entretingut i que t'enganxa des de la primera pàgina!. No us el perdeu! Això si, per als que encara no ho hagueu fet, primer toca llegir Ales de foc, no s'hi val a passar-se de llestos!. Heu de saber que Ales de foc va guanyar el Premi Atrapallibres en la penúltima edició. Amb això ja està tot dit!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada