7/12/10

Cornelia Funke a Barcelona



Ho heu llegit bé: l'escriptora alemanya Cornelia Funke serà a Barcelona per presentar el seu últim llibre: Reckless, carn de pedra. Serà el proper dia 13 de desembre a les set de la tarda a l'espai FNAC El Triangle de Plaça Catalunya de Barcelona. Aquí us deixem la sinopsi:

Durant anys, en Jacob Reckless ha gaudit dels secrets i dels tresors que s'amaguen darrere del mirall. Ara, però, caldrà que posi a prova tot el que ha après. En John, el seu germà petit, l'ha seguit, i la màgia negra el convertirà en una bèstia si en Jacob no troba la manera de salvar-lo

Afanya't, Jacob Reckless, la carn de pedra s'escampa molt ràpidament.

Ara ja ho sabeu: el proper dilluns dia 13 de desembre tothom cap a Barna!

2 comentaris:

  1. Hola joves de la tertúlia, si us agrada llegir segur que us agradarà participar al fòrum de lectura www.quellegeixes.cat. Com veig que us agrada la Cornelia Funke us deixo l'enllaç del video que ha fet Vilaweb on podreu veure i escoltar a la Cornelia Funke entrevistada en exclusiva pels joves lectors del Que Llegeixes!

    http://www.vilaweb.cat/noticia/3824253/20101215/cornelia-funke-entrevistada-pels-seus-joves-lectors.html

    ResponElimina
  2. Hola Atzavara,

    I tant que ens agrada Cornelia Funke! T'agraïm molt la teva informació. Ah, i benvinguts a tots els de Què Llegeixes al nostre bloc!

    ResponElimina