25/2/11

Resumet de la tertúlia del dimecres

Com ja sabeu, abans d'ahir vam comentar el llibre: No demanis llobarro fora de temporada, dels escriptors Andreu Martín i Jaume Ribera. Voleu saber algunes de les coses que es van dir?
- És un llibre en què canvien moltes coses: l'opinió que té en Flanagan de les noies, la relació amb el seu pare, la visió del personatge de l'Elies...
- L'acció passa molt ràpidament, i a vegades costa una miqueta lligar caps. Tan aviat en Flanagan està tranquil, com ha de fugir corrents per salvar la vida.
- Escena per a la memòria: la d'en Flanagan perseguit per en Puti i en Piter, molt surrealista, i la de les motos cremades: per què són amics després en Lejía i els heavies?
- Hi apareixen elements que poden fer pensar que no és un llibre de publicació molt recent: per exemple, la descripció de la Tèxtil.
- La famosa foto: la del Pantasma mirant a la boca del llobarro no és la que realment l'incrimina. Què és doncs? La foto de veritat és escarosa.
- Repugnància pel Pantasma. El que fa no es justifica.
-La Clareta, tornarà? Final obert. Potser un dels punts més atractius.
- Com és això d'escriure entre dos? Segurament no ha de ser fàcil.
I moltes més coses que no podem dir perquè no acabariem mai.
Ens retrobarem tots el 30 de març, a 2/4 de 7 de la tarda per comentar El secret de Caterina Cremec, de l'escriptora Lourdes Boïgues.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada