16/2/11

Juguem? 2a part

I continuem amb els jocs basats en el nostre llibre de capçalera: No demanis llobarro fora de temporada. Digueu a quins pesonatges corresponen les descripcions següents:

Text 1.
Vista de lluny,..............enganya. Podríeu pensar que és normal, fins i tot una mica atractiva malgrat la seva vstimenta tecno, que fa pensar en el Festival Mundial del Circ. De la vora, però, no hi ha error possible. Ulls petits i gasius que t'entrelluquen amb la certesa que no tens res millor a fer a la vida que conspirar per perjudicar-la. Nasset petitó per ficar-lo on no el demanen sense que ningú no se n'adoni. La boca, com una molla: tibant i serrada mentre ella escolta, es dispara per sorpresa en una veu estrepitosa quan decideix imposar la seva opinió. (pàg. 10)

Text 2.
Es deia...........................[...]. Alt, de rostre blanquíssim, color de llet tirant a cendra, en contrast amb els cabells, molt negres, molt negres, pentinats enrera i aixafats amb brillantina. Caminava com de puntetes, com al ralentí, sense tocar de peus a terra, amb els braços pengim-penjam. (pàg. 42)

Text 3.
I em vaig trobar davant...........................
Era una alternança de vermells i negres. La cabellera subjecta amb una pinça vermella, caçadora negra setinada amb cremallera molt gruixuda de dalt a baixa, minifaldilla vermellnegrea, mitges negres i sabata plana vermella. (pàg. 63).

Text 4.
........................................De lluny semblava exactament el que la seva germaneta havia donat a entendre: un heavy descafeïnat, traït pels cabells, que el seu pare l'obligava a dur ben talladets, pels granets de la cara, que li estovaven una expressió que volia ser d'assassí a sou, per una caçadora de cuiro massa nova i una camisa que la mamà li devia planxar cada nit mentre ell somniava amb els angelets. (pàg. 19)

Extret de: GIL I LLUCH, Francesc; SIMÓ I PERALTA, M. Josep. La construcció del text: Andreu Martín i Jaume Ribera (No demanis llobarro fora de temporada, Flanagan de luxe). Generalitat de Catalunya. Departament d'Ensenyament.

Rumieu, que d'aquí a poc arribaran les respostes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada