16/3/12

LLegat a la Biblioteca!

Aquí us deixem una de les novetats que ens han arribat a la Biblioteca acabada de folrar i ja disponible al prestatge: és la quarta i última part de la saga El llegat, titulada... Llegat, valgui la repetició. Us recordeu de Eragon i Saphira? Doncs, bé, la història està a punt de tocar el seu final...

El Genet del Drac cavalca de nou. El llegat arriba a la seva fi, però la llegenda mai no morirà. 
No fa gaire temps Eragon - Botxí de l'Ombra, Genet de Drac - no era més que un pobre noi pagès, i el seu drac, Saphira, només una pedra blava al bosc. Ara el destí de tota una civilització depèn d'ells. 
Llargs mesos d'entrenament i combat han propiciat victòries i esperança, però també han ocasionat pèrdues irreparables. I encara tenen al davant la veritable batalla: s'han d'enfrontar amb Galbatorix. Quan ho facin, hauran de ser prou forts per derrotar-lo. I si ells no poden, no ho podrà fer ningú. Ni hi haurà una segona oportunitat. 
El Genet i el seu drac han arribat més lluny del que ningú hauria pogut somiar. Però podran enderrocar el malvat rei i restablir la justícia a Algaësia? I si ho aconsegueixen a quin preu?

I per si necessiteu fer una mica de memòria, repassem la saga al complet. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada