28/3/12

Novetat del mes de març!: Joaquim Carbó i Cornelia Funke

Aquí us deixem dues novetats que ens han arribat a la Biblioteca. Primer, una altra de les aventures del detectiu Felip Marlot, del popular escriptor Joaquim Carbó.

Un día de la vida d'en Felip Marlot és una altra aventura d'aquest pacífic detectiu que, per culpa de la crisi, es veu obligat a fer un viatge Morvià per cobrar una factura pendent. Tant a l'anada com a la tornada viurà situacions ben enrevessades de les quals se'n sortirà gràcies al seu enginy. Això sí, sense recórrer mai a la violència! Si llegiu atentament aquest llibre, podreu saber, minut a minut, com és un dia de la vida d'aquest personatge tan eixerit. 


I de segon plat, l'última de Cornelia Funke, que sabem que entre els lectors i lectores de la Biblioteca és una escriptora molt ben valorada!

Jon Whitcroft passa una temporada difícil. La seva mare i el seu nou marit l'envien a un internat, a Salisbury. Allà l'esperen una pluja constant, murs foscos, passadissos estrets, rostres desconeguts i una habitació que ha de compartir amb dos escolars més. Jon no sospita que ben aviat tindrà preocupacions més grans perquè, durant la sisena nit, apareixen sota la seva finestra tres fantasmes que se'l queden mirant amb una actitud amenaçadora. Per sort, a Salisbury hi ha algú que hi entén molt, de fantasmes... Esperits a l'aguait, valents cavallers medievals, el despertar de l'amor. Una història d'amistat en un internat. Un conte emocionant. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada