5/6/12

Llibres guanyadors del 7è Premi Atrapallibres 2011!


Un any més, la Biblioteca Joan Triadú ha participat als Premis Atrapallibres i Protagonista Jove, organitzat pel Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (Clijcat) on els nens i nenes voten els llibres.

CATEGORIA DE 10 ANYS:

Les notes secretes de la Wanda:

La Wanda, una noia d'allò més espavilada, viu amb la mare, una fotògrafa que té uns amics molt peculiars. La Wanda no para d'escriure notes secretes. Un dia s'adona que en Fabian Schilling, el mestretites més repel·lent de la classe, se'n va a viure al costat de casa seva i amb tota la seva família! A la Wanda li serà dur suportar la seva presència i farà bullir la seva imaginació per fer desaparèixer en Mica, el seu nou company d'escola. Un petit diari de lectura estimulant i amb unes divertides il·lustracions amb el que compartir grans aventures quotidianes del dia a dia.

GESLER, Dagmar. Les notes secretes de la Wanda. Barcelona: Cruïlla.

CATEGORIA DE 11-12 ANYS

La Wilma Tenderfoot i el cas dels cors congelats:

La Wilma Tenderfoot és una nena orfa que somia esdevenir l'ajudant del famós detectiu Theodore P. Goodman. Però a aquest no li interessa tenir una nena petita i seca al seu costat, sobretot si el gos d'aquesta se li va menjant totes les proves que troba. Wilma, tot i ser petita i seca, té una voluntat de ferro i aconseguirà allò que es fica entre cella i cella. En la seva primera aventura, lluitarà fins a l'esgotament contra el crim de l'illa de Cooper on roben una pedra preciosa i dues persones moren amb els cors congelats.

KENNEDY, Emma. Wilma Tenderfoot i el cas dels cors congelats. Barcelona: Macmillan, 2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada