2/6/12

Què s'ha dit de... Gauditronix


Com ja sabeu aquest mes de maig, ens hem llegit el llibre Gauditronix, una novel·la juvenil que moltes de les coses que li passen a en Hiro, el protagonista a la primera part del llibre, tenen resposta al llarg del llibre, per això és difícil parar de llegir ja que entren ganes de saber com s'acaba tot plegat. 

- És un llibre que ha agradat molt pel seu argument que enganxa des del primer dia i també pel format del llibre (tipografia, enquadernació...).

- Un tema interessant de la novel·la és que combina elements reals, sobretot els trobem a la primera (Londres, els sominis) i a la segona part (Barcelona, Gaudí). I elements de ficció, sobretot a la tercera part (Tòquio, el joc).

- Trobem interessant que els somnis de'n Hiro es desenvolupin en escenaris reals d'obres de Gaudí a Barcelona.

- Gauditronix és un llibre que no deixa temes sense resoldre. En la primera part de Gauditronix trobem comentaris sobre en Hiro que a la tercera part se'ls-hi dóna una explicació, sobretot al final de l'obra, que ha sorprès molt a tothom.

- Un altre aspecte per destacar de l'obra  són les reaccions dels personatges més importants en la vida de'n Hiro (que alguns ja els coneixem al principi del llibre, els pares que acompanyen i ajuden en tot moment al seu fill en els viatges a Barcelona i a Tòquio).

- Alguns dels tertulians coneixen la figura del sensei que apareix en altres llibres i còmics que han llegit  i en sèries manga que segueixen.

I fins aquí el resumet de la tertúlia de dimecres. Ens retrobem després de l'estiu amb més llibres!

1 comentari:

  1. Un apunt magnífic, gràcies!
    Bon estiu a tothom. Fins aviat.

    ResponElimina