3/2/10

Resumet de la tertúlia d'ahir

Ahir vam encetar la primera tertúlia del 2009, i vam estar comentat Memories d'Idhun. La Resistència, de Laura Gallego. Vols saber alguns dels punts que van sortir a la tertúlia?
  • Podem entendre la història en dues vessants: la fantàstica i la realista. La primera més dedicada al món d'Idhun i la segona més dedicada a les relacions humanes entre els personatges.
  • Els personatges que més han agradat?: En Jack i en Christian.
  • Aquest primer volum de la trilogia de Memòries d'Idhun és molt llarg, però res en comparació amb els altres dos volums. De totes maneres, estem d'acord que el número de pàgines no importa, el que importa és que t'enganxi.
  • Hem fullejat el primer i segon volum del còmic de Memòries d'Idhún. El segon acaba quan l'Alsan transformat en monstre fuig de Limbhad. És curiós veure com prenen forma els personatges que t'has imaginat al llibre.
  • Ens agradaria que es fes la pel·lícula de Memòries d'Idhún? La resposta contundent: no. Seria molt difícil plasmar tot el llibre en una pel·lícula i quedarien buits que no s'entendrien. Aquest és el cas de El noi del pijama de ratlles, per exemple.

Ens retrobarem el dia 24 de febrer comentant El veí prohibit, de Xavier Bertran.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada