27/1/11

Al final ha arribat el dia: la trobada amb la Mercè!











Com hem anat anunciant de forma persistent des d'aquest bloc, ahir vam tenir la oportunitat de xerrar una estoneta amb l'escriptora Mercè Masnou. Per mala sort, hem de dir la trobada amb la Mercè, i només amb ella, ja que a en Joan Llongueras li va sortir un imprevist d'última hora i no va poder venir. Amb les ganes que teníem tots de conèixe'l! Com sabeu en Joan i la Mercè són els autors de la saga Kadingir.

Voleu saber de què vam parlar amb la Mercè?

- Per exemple, ens va explicar els problemes editorials que arrossega Kadingir per tal de publicar el seu tercer volum i ens va semblar optimista en aquest sentit. A veure si és cert i aquest 2011 tenim novetats!
- Va parlar de la voluntat d'escriure una saga fantàstica però diferent, ja que Kadingir, a banda de no incloure màgia pròpiament dita, sí que inclou molt i molt d'humor.
- També ens va explicar com s'ho fan això d'escriure a quatre mans, cosa que no és del tot fàcil, però alhora és enriquidor perquè els dos tenen idees diferents i es poden complementar.
- Va parlar també de la possibilitat de tenir Kadingir per anys i panys, ja que al ser un món nou obre moltes portes a un munt d'aventures diferents.
- Va comentar quatre cosetes sobre La Reina de Kigal i El cas Shapla. El primer explica les aventures de la Nirgal quan va ser coronada reina dels Zitis, per tant retrocedeix en el temps respecte de El ceptre de Zink i El senyor de Zapp. Aquest és el volum que els autors estan utilitzant d'enllaç per intentar trobar una nova editorial. Pel que fa a El cas Shapla, és el que en principi havia de ser el tercer volum de la saga.
- També va parlar molt de les races i els personatges del món de Ki, un tema entretingut, sens dubte, tenint en compte que n'hi ha un munt! Per sort, ens va donar una guia on queda tot aquest tema molt especificat.

Però això només és un resumet... penseu que després, al torn de preguntes, la Mercè va respondre a tots les nostres preguntes i comentaris! Ah, i evidentment, no la vam deixar marxar sense que ens dediqués alguns dels nostres exemplars de Kadingir!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada