4/1/11

Top ten fantasia

Ja que aquest mes de gener entrem de ple al món de la literatura fantàstica amb la saga Kadingir, aquí us deixem anar propostes d'altres sagues que també podriem col·locar-les dins l'univers fantàstic. A punt? Doncs, engeguem:

BRENNAN, Herbie. El portal dels elfs.

Pyrgus el príncep hereu d'un regne on s'hi ensuma una guerra. Els dolents són tan dolents que estan disposats a fer el que sigui per aocnsegir el control. El pobre príncep es veu obligat a fugir a través del portal, però pel que sembla hi ha hagut algun problema i Pyrgus no apareix on havia d'aparèixer. Els títols de la saga són: El portal dels elfs; L'emperador Porpra; El regne en perill; La febre del temps.


CARRANZA, Maite. La guerra de les bruixes.

La lluita inacabable entre dos bàndols de bruixes, les Odish i les Omar, i la lluita de l'Anaïd per dominar els seus nous poders són els elements essencials d'aquesta trilogia formada per: El clan de la lloba, El desert de gel, i La Maledicció d'Odi.


COLFER, Eoin. Artemis Fowl.

Artemis Fowl és un antiheroi amb fam de poder que entra al món subterrani i s'hi troba tota mena de criatures. Potser, però, no totes són tan marevalloses com es pensava... Saga composta de set llibres, el primer dels quals es titula simplement: Artemis Fowl.

FUNKE, Cornelia. Món de tinta.

La Maggie té un do, però encara no ho sap. Què passarà quan descobreixi que és capaç de fer sortir objectes i personatges de les històries, només amb la seva veu? Podrà derrotar al malvat Capricorn? I el més important de tot... retrobarà a la seva mare? La trilogia està composta de Cor de tinta, Sang de tinta i Mort de tinta.

GALLEGO, Laura. Cròniques de la torre.

Una escola de màgia perduda enmig del bosc rep una maga molt especial: Dana. Ella es convertirà en la fetillera més poderosa i es veurà amenaçada per molt perills al llarg de la seva existència. El seu amor impossible amb un drac no ajuda a arreglar les coses. La saga està composta per: La vall dels llops; La maldició del mestre; La crida dels morts i Fenris, l'elf.


GALLEGO, Laura. Memòries d'Idhun.

La història d'en Jack, la Victòria i en Kirtash: el motiu de la seva exitència. La lluita per salvar el planeta Idhun d'una tirania ferotge, recuperar la llibertat i salvar l'últim drac i l'últim unicorn. Tot afegint-hi a més, un bon triangle amorós. La trilogia està composta per: La Resistència, Tríada i Panteó.



LEWIS, C.S. Las cronicas de Narnia.

Quatre germans són transportats a un univers paral·lel i màgic, Nàrnia, on hauran de lluitar contra un munt de perills. La saga està composta de set títols, tres dels quals s'han portat a la gran pantalla: El león, la bruja y el armario; El principe Caspian; La travesia del viajero del alba.

LOZANO, David. La puerta oscura.

Pascal, el protagonista, traspassa la porta que uneix el nostre món amb el dels morts. Alhora, una altra força maligna fa el viatge a la inversa. Quines conseqüències tindrà aquest viatge? Sens dute, no massa bones. Els títols que formen la trilogia són: El viajero; El mal i Réquiem.

MEYER, Stephanie. Crepuscle.
Una saga sobre la qual ja s'ha dit tot. L'eix central: la història d'amor entre una humana, Bella, i un vampir, Edward. Pel mig poseu-hi uns vampirs amb set de venjança, uns homes llop excepcional, un pare policia i ja teniu tots els ingredients de la història. Els títols de la saga: Crepuscle, Lluna Nova, Eclipse i a Trenc d'Alba.



ROWLING, J.K. Harry Potter.
Què s'ha de dir de Harry Potter? El nen que descobreix els seus poders acaba resultant un adolescent valent, coratjós i amb un destí fatal: enfrontar-se a Voldemort, el mag obscur més poderós i l'assassi dels pares d'en Harry. La saga està composta en set llibres, tots s'han portat al cine. Darrerament s'ha traslladat a la gran pantalla la primera part de l'últim llibre: Harry Potter i les relíquies de la mort. A l'estiu del 2011 el final definitiu, la segona part.


SCHREIBER, Ellen. Vampire Kisses.
Una misteriosa casa supsosadament encantada i tancada durant molt de temps, crida l'atenció de Raven. Qui són els seus misteriosos nous habitants? o què són? Qui és Alexander Sterling? És el moment de comprovar si els rumors que orren pel poble són certs. A la Biblioteca torbareu els tres primers volums de la saga: Vampire Kisses = Besos de vampiro; Vampire Kisses 2: Kissing coffins; Vampire Kisses 3: Vampireville.



SMITH, L.J. Cronicas vampíricas.
La històra d'en Damon i l'Stefan, dos germans vampirs que coneixen una noia, l'Helena, que els capgira la vida. Els dos tenen una idea diferent del que és ser vampir, però...qui té raó i qui està equivocat?. Actualment hi ha els sis primers volums de la saga estan editats en castellà. La història comença amb Despertar.


Apa, que gaudiu d'aquesta pluja de fantasia!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada