15/1/11

Top ten fantasia II

I continuem amb la pluja de sagues fantàstiques... No us devieu pas pensar que s'acabaria aquí la cosa oi? Apunteu-vos aquest parell de més, perquè valen la pena i segur que n'heu sentit a parlar...


PAOLINI, Christopher. El llegat.
Quan Eragon troba una pedra blava i brillant que es converteix en una dragona, la seva vida dóna un tomb radical que el portarà a les situacions més insospitades per intentar salvar el seu regne. La trilogia està composta per: Eragon, Eldest i Brisignr.




PULLMAN, Philip. La matèria obscura.
La Lyra Belacquia és una òrfena que s'ha criat envoltada d'erudits a Oxford. La Lyra viu en un món en què tothom té el seu daimoni particular, que és la manifestació de l'ànima en forma animal. Un dia ella i en Pantalàimon impedeixen l'assassinat del seu oncle, i a partir d'aquí es desencadena tota una aventura. La trilogia es composa de: Llums del nord, portada al cine sota el títol de La Bruíxola Daurada, La Daga i El llargavistes d'ambre.

Com podeu comprovar, la família de novel·les fantàstiques creix i creix cada dia! Fet i fet no és un top ten, sinó un top indefinit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada