1/12/11

Recomanació: Junts





Ha arribat el moment de fer-vos una proposta de lectura per a tots aquells lectors que, de tant en tant, ens demaneu alguna novel·leta entretinguda per llegir. La proposta en qüestió s'anomena Junts: No desafïis mai el joc de l'amor, i és de l'escriptora Ally Condie. Aquí us deixem anar la sinopsi:




La Càssia viu en una societat aparentment perfecta. No hi ha malalties ni preocupacions. Els funcionaris ho controlen tot, el menjar, la feina, les estones de lleure, la data dela mort i la persona que has d'estimar. I la Càssia, ara que té disset anys, s'enfronta a la festa d'aparellament, on coneixerà el noi que la societat ha triat per a ella. La cara que hi veu, la d'en Xander, no la sorprèn: han estat amics d'infantesa. Però un cop a casa, quan visualitza les dades de la targeta informativa, apareix una altra cara. I a partir d'aquell moment, davant la Càssia s'obre un món inquietant i ple d'incertesa i prohibicions que podria fer trontollar tot el seu sistema de vida.



En definitiva, la seva lectura pot suposar un petit xoc en la nostra manera d'entendre la vida. Es tracta d'un viatge al futur, cap a una societat completament diferent de la nostre, amb un punt de rebelia, asfíxia, enamorament, patiment, i amb un final amb moltes incògnites obertes que, suposadament, s'han de resoldre en una segona que encara no s'ha publicat a casa nostra.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada