19/12/11

Títols Gaiman

Aquí us presentem dos dels llibres del nostre escriptor del mes, Neil Gaiman. Es tracta de dos dels seus títols més coneguts. El primer va ser finalista del 5è Premi Atrapallibres en la seva adaptació a còmic, i a més també se n'ha fet una pel·lícula. El segon va guanyar el 6è. Premi Atrapallibres, l'última edició. O sigui que ja veieu, els dos són molt recomanables.
Al pis nou de la família de la Coraline hi ha vint-i-una finestres i catorze portes. Tretze de les portes s'obren i es tanquen. La catorze, no. Imagina't que l'obres i la travesses. A l'altra banda et trobes amb una casa idèntica on hi viuen uns pares clavats als teus. Al principi, les ocses semblen fantàstiques. el menjar és millor, la caixa de joguines és plena d'àngels de corda que  volen per tota l'habitació, llibres amb il·lustracions que es deformen i fan pampallugues i uns pares que es desviuen per fer-te feliç. La Coraline, com l'Alícia, però en clau de terror, s'ha introduït en el refelx emmirallat d ela seva pròpia realitat. També hi ha altres nens atrapats allà, ànimes perdudes darrere els miralls. Haurà de lluitar de valent per salvar-los i alliberar-se dels nous pares, que la vigilen amb la mirada buida d'un parell de botons negres.

Ningú Owens, "Ning" per als amics, és un nen com qualsevol altre. Bé, seria del tot normal si no visqués al cementiri, no fos educat per fantasmes i el seu tutor no fos un vigilant solitari que transita entre el món dels vius i dels morts. Però el perill més gran per a en "Ning" no s'amaga al cementiri, es troba al món dels vius: és allà on viu un tal Jan, l'assassí de la seva família...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada