22/1/12

Novetats del mes de gener

Aquí us deixem les novetats que ens han arribat aquest mes de gener a la Biblioteca. 

 

MARTIN, Paul. Bernat, el llop home. 
En Bernat té molts maldecaps: l’han expulsat de la mansió per mala conducta com si fos un bandarra. L’acusen d’haver causat estralls en els ramats de Sant Gilet. S’ha de deslliurar de la seva maledicció tant sí com no! 






NARVAN, R.K. El venedor de dolços.
La vida d'en Jagan, el venedor de dolços més popular de la ciutat índia de Malgudi, transcorre plàcida entre les safates de dolços i les converses amb «el cosí», l'amic fidel. El món d'en Jagan s'ensorrarà quan el seu fill Mali deixi els estudis i marxi als Estats Units per fer-se escriptor. El viatge no farà sinó eixamplar la distància immensa que els separa. 





ORO, Begoña. Pomelo y limón
María i Jorge tenen una cosa clara: s'estimen. I s'ho diuen de mil maneres: Jorge amb els seus dibuixos, María al seu bloc i les seves cartes. Però això, que sembla tan fàcil, es complica si afegim mares famoses, paparazzi i gent que opina sense conèixe'ls. Per poder estimar-se en pau, Jorge i María decideixen preparar una campanya, però no de publicitat, sino de privacitat. Perquè la seva història és essencial, i allò essencial és invisible als ulls. 




RODARI, Gianni. Rodari: contes del geni de la fantasia
Sis obres del mestre de la fantasia. 










TASHJIAN, Janet. La meva vida com a estrella de cine
A en  Derek li encanta el monopatí i fer Parkour, i quan el coordinador d'especialistes d'una pel·lícula el veu en el seu monopatí pel carrer, el contracte perquè treballi uns dies amb ell. I és així que a en Derek se li presenta la gran oportunitat de ser especialista en una pel·lícula amb la seva actriu preferida. En Derek no podia imaginar res millor: uns dies sense classe, gravar amb una superestrella i menjar galetes i gelats en les pauses. Però tanta felicitat deu amagar algun inconvenient. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada