30/1/13

Últimes novetats (1)


Durant els passats mesos de novembre i desembre van arribar noves adquisicions de novel·les juvenils que potser us poden interessar. Aquí teniu la primera entrega, a veure que us en sembla!


COLLINS, Suzanne. La Gran plaga. Molino, 2012 (JN Col)
La plaga de les Terers baixes s'ha estès, i quan afecta a un dels membres de la família de'n Gregor, ell comença a entendre el paper que ocupa a la Profecia de la Sang, i ha de reunir totes les seves forces per acabar la guerra biològica que amenaça les criatures de sang calenta de les Terres Baixes.

CREECH, Sharon. Entre dos lunas. Noguer, 2011 (JN Cre)
Una novel·la profunda i intensa. Al mateix temps divertida, que es converteix en el viatge a l'interior d'un mateix. Mentre travessa amb cotxe les Colines Negres, Sal no pot evitar pensar amb la seva mare. Aquesta ha marxat lluny, sense donar cap explicació. Sal està disposada a tot per trobar-la, inclús creua el país i inicia un llarg viatge, molt llarg, i no menys intens. Perquè aquest viatge té un clar motiu: recuperar a la seva mare per sempre.


DÍEZ DE PALMA, Jesús. El Festín de la muerte. SM, cop. 2012 (JN Die)
Aquesta és una història d'aquelles persones anònimes, que a la Europa de 1939, van ser arrossegades al festí de la mort.




FOLCK, Jordi. La dona vestida de negre. Barcanova, 2011 (JN Fol)
L'Anna Barral pateix un accident d'automòbil que la deixa en cadira de rodes. D'aleshores ençà, se li ha enterbolit el caràcter. Per això, quan coneix l'Eduard Torrents, un jove afeccionat a la fotografia, i se n'enamora, veu una manera de fugir del seu món limitat i obrir-se a les emocions. Quan l'Eduard vol desentendre's d'ella, l'Anna planeja una terrible venjança: matar-lo. 



HATERO, Josan. Tornaran a buscar-me. La Galera, 2011 (JN Hat)
Greco, un jove problemàtic de setze anys, és enviat a una prestigiosa institució anglesa, l'Acadèmia Fènix, que té fama d'"arreglar" els joves rebels en un temps rècord. Allà coneix l'Iris, una altra interna. Junts, aniran descobrint que a l'acadèmia succeeixen coses molt estranyes als alumnes, que d'un dia per l'altre desapareixen per tornar inquietantment canviats i dòcils. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada