30/1/13

Últimes novetats (3)

I aquesta és la darrera entrega de les novetats que ens han arribat:

ROTH, Veronica. Divergent. Estrella Polar, 2011 (JN Rot)
La ciutat de Chicago està dividida en cinc faccions i cada una d'elles es dedica a cultivar una virtut particular: honestedat, abnegació, intrepidesa, amistat i erudició. Als setze anys, els joves han d'escollir de quina facció volen formar part definitivament. La Beatrice dubta entre quedar-se amb la seva família o de ser qui realment és. No pot tenir les dues coses. I prendrà una decisió que sorprendrà a tothom, sobretot a ella. 



SANTOS, Care. Fosca: aquesta nit no hi ha lluna plena. Estrella Polar, 2011 (JN San)
L'Abel té 17 anys, viu amb la mare i es passa les nits davant de l'ordinador, com fan molts adolescents. L'Abel, però, no ha sortit mai de casa i només es relaciona amb l'exterior a través d'internet. L'Abel és un vampir, i el seu dia a dia és bastant complicat. Fins que, una nit, topa amb el bloc de la Fosca. Fosca és el nickname de l'Olívia, una altra adolescent incompresa amb una família força terrible. L'Olívia pot sortir de casa, però amb precaució, sobretot si hi ha lluna plena. Poc a poc, l'Abel i l'Olívia descobriran que tenen moltes coses en comú...

SINGER, Isaac Bashevis. Gólem, el coloso de barro. Noguer, 2011 (JN Sin)
El mite de Gólem, que s'escapa del control del seu creador, explicat per el Premi Nobel Isaac Bashevis. Quan el rabí Leib construiex un gólem perquè salvi el seu poble, no imagina el poder que va cobrar la seva estàtua de fang. De la matèria inanimada n'ha sorgit una terrible criatura impossible de digerir. Com controlar un enorme gegant que escaparà de la voluntat del seu creador?




TAYLOR, Theodore. El Cayo. Noguer, cop. 2011 (JN Tay)
Quan en Phillip es desperta en un petit bot salvavides al mig de l'oceà, no recorda què ha passat. On és? I la seva família? Sembla que només Timothy, l'home que l'ha salvat del naufragi, i el seu gat han sobreviscut també. Amb ells viurà una aventura molt llarga i intensa, la brutalitat de la qual i la lluita diària els ensenyarà una cosa fonamental: aprendre a estimar la vida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada