30/1/13

Últimes novetats (2)

Aquí us deixem la segona entrega de les novetats juvenils:

MALLORQUÍ, Cèsar. La Illa de Bowen. Edebé, 2012 (JN Mal)
Basant-se en una notícia escoltada a la ràdio fa molt anys, l'autor ens relata la història de l'expedició anglesa del vaixell "Bear", que l'any 1884, sota el comandament del capità Schley, intentava explorar el nord de Grenlàndia i trobar un camí per acostar-se al pol Nord. A causa d'una tempesta, el vaixell va quedar encastat entre el gel. La tripulació es va veure obligada a abandonar-lo i a preparar-se per passar l'hivern en una illa desconeguda. A partir d'aquell moment, alguns membres de la tripulació van desaparèixer i d'altres van ser assassinats d'una manera estranya i brutal. Després d'un seguit de peripècies, el capità Schley va descobrir el terrible misteri que envoltava aquella illa, però ja no va poder evitar el tràgic final dels seus habitants. Aquest llibre, a més d'explicar la història d'aquella expedició, vol contribuir a aclarir l'error tan estès segons el qual els espanyols van ser els primers en descobrir Amèrica l'any 1492. Cinc-cents anys abans que ells, una cultura europea ja hi havia arribat i s'hi havia instal·lat. 

MAYHEW, Jon. El Col·leccionista de dimonis. Mcmillan Iberia, cop. 2011 (JN May)
L'Edgy Taylor veu dimonis on ningú més els veu. La seva vida canvia radicalment quan un ancià el salva del terrible monstre per qui treballa l'Edgy als barris més sòrdids de Londres. Dimonis, ànimes que no descansen en pau i un viatge al lloc més recòndit de la Terra posaran a prova el cor del protagonista. 




PANICELLO, Víctor. 250 quilòmetres. Estrella Polar, 2012 (JN Pan)
Què li passsa al Quim? Com és que no pot entrar en el seu equip de futbol? Per què no pot menjar gairebé res? Els símptomes apunten a un rebrot de la greu malaltia que pateix des de fa anys i ara, just quan només li falta un dia per celebrar el seu 16è aniversari, ha de començar un viatge amb un destí incert.






PAULSEN, Gary. El Hacha. Noguer, 2011 (JN Pau)
Brian Robeson té tretze anys i és un as, res més. L'avioneta en la qual viatjava va tenir un accident i es va estavellar. Ara ell, sol, haurà d'afrontar els perills que el sotgen i aconseguir sobreviure. Superarà una prova tan dura com aquesta?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada