12/4/12

Ja tenim guanyadors provisionals del Premi Atrapallibres i el Premi Protagonista Jove!

Ja sabeu que just abans de les vacances de Setmana Santa vam celebrar, com cada any, el Premi Atrapallibres i el Premi Protagonista Jove, un concurs organitzat pel Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil, en el qual els nois i noies que hi participen escullen el millor llibre de la seva categoria. 

Doncs, bé, a la Biblioteca els nostre jurat ja ha votat i ja tenim guanyadors provisionals, a l'espera com sempre, de quin serà el resultat un cop s'hagin sumat totes les votacions de tots els centres que hi han participat. 

Esteu a punt per saber quins llibres han guanyat a la nostra Biblioteca?
 - Categoria de 10 anys: El guanyador és...Les notes secretes de la Wanda, de l'escriptora Dagmar Geisler, seguit a certa distància de La bossa groga, de l'escriptora Lygia Bojunga Nunes.  
- Categoria d'11-12 anys: El guanyador és... Rico & Oskar i el cas del macarró gratinat, de l'escriptor Andreas Steinhöfel, seguit de força a prop per Barrabum! de l'escriptor Mark Haddon.
- Categoria de 15-16 anys: El guanyador és... La meva germana viu sobre la llar de foc, de l'escriptora Annabel Pitcher, seguit molt a frec a frec per Temps de miracles, de l'escriptora Annabel Pitcher.















Aprofitem per donar les gràcies a tots els participants que ens heu fet arribar les vostres votacions, i dir-vos que esperem tornar-vos a veure l'any vinent!

 Ah, i per tots aquells que no hi heu participat, us esperem en la propera edició amb noves lectures i noves votacions!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada