22/4/12

Un regal de l'Alba: Rebeldes



Una de les nostres tertulianes ens ha deixat un regalet molt especial... Es tracta d'una enquesta que va fer ella mateixa a més de 23 persones de la seva classe sobre el millor personatge de la novel·la Rebeldes, de Susan Hinton. Veureu que el personatge que aixeca més passions amb diferència és Sodapop.

Ponyboy I
SodapopIIIIIIIII
DallyOOOO
DarryOOO
CherryO
ValenceO
JohnnyII
Two-BitOOO

Pels que no conegueu la novel·la, us en recomanem la lectura, i us deixem la sinopsi per anar fent boca: 

Ponyboy Curtis es un chico de 14 años, huérfano, en una pequeña ciudad norteamericana.Junto a sus dos hermanos mayores y sus amigos forman parte de una pandilla callejera, los “Greasers”, chicos pobres que viven al límite de la legalidad. Una noche, Ponyboy discute con su hermano mayor y se escapa de casa junto con su mejor amigo, Johnny, un chaval de 16 años, triste y asustadizo, aún marcado física y psicológicamente por la paliza que le propinó un grupo de “Socs”, pandilla rival de los “Greasers”,los niños ricos.Cuando todo parecía que podía volver a su cauce, con Ponyboy decidido a regresar y enfrentar la situación con su hermano, ambos amigos se ven envueltos en una pelea que cambiará totalmente sus vidas y las de los que les rodean.

 Ah, i moltes gràcies Alba, per aquest obsequi tan especial!

2 comentaris:

  1. Una "crac" l'Alba!! sens dubte!!!
    i felicitats a la biblioteca per l'activitat!!

    ResponElimina
  2. Doncs si Cristina, tens tota la raó! L'Alba és un fenòmen, i com ella, tots els nois i noies que participen a les nostres tertúlies! Pel que dius, sembla que coneixes a l'Alba...Esperem que ens ho expliquis això...

    T'animem a passar a la tertúlia del mes de maig, que comentarem Gauditronix, de Jordi Sierra i Fabra.

    T'esperem

    ResponElimina