27/4/12

Les últimes novetats!

Aquí us deixem algunes altres de les novetats que ens han arribat últimament a la Biblioteca.


FERNÁNDEZ-VIDAL, Sonia. Quantic Love.
Al CERN, el centre d'investigació més avançat del món, entre experiments científics que desafien la imaginació, la jove Laila descobreix que la ciència pot ser sexi i que l'amor és l'energia més podera de l'univers.





HOCKING, Amanda. Hado. (Lazos de sangre, 2)
Tras la marcha de Peter, Alice está más unida que nunca a Jack. Tanto ella com o su hermano Milo pasan un idílico verano en casa de sus amigos vampiros.
Sólo que el hermano de Alice no sabe que lo son, hasta que un acontecimiento inesperado hace que la situación dé un giro radical.


RIORDAN, Rick. La piràmide vermella.
Desde la mort de la seva mare, en Carter i la Sadie Gairebé no s'han vist. La Sadie ha viscut a Londres amb els avis, mentre que el seu germà ha viatjat arreu del món amb el seu pare, el brillant egiptòleg Julius Kane. Una nit, el Dr. Kane reuneix els bessons per fer un "experiment" al British Museu, on espera poder arreglar les coses amb la seva família. Però en comptes d'això, el que fa és alliberar el déu egipci Seth, que el fa desaparèixer i obliga els nois a fugir. Ben aviat, la Sadie i en Carter descobreixen que els déus egipcis estan despertant, i que el més cruel de tots, Seth, va darerra els Kane. Per aturar-lo, els bessons emprene un viatge per tot el paneta, una recerca que els acostarà a la veritat sobre la seva família i els vincles que tenen amb un ordre secret que ha existit des del temps dels faraons.

SMITH, L.J. Damon medianoche. (Cronicas vampiricas, VII)
Extrañamente convertido en un ser humano, Damon hará cualquier cosa para ser un vampiro de nuevo. Inlcuso viajar a la Dimension Oscura, llevándose accidentalment a Bonnie con él...
Así, la amenaza de la Última Medianoche se cierne sobre Fell's Church, y Elena, Stefan, Damon, Bonnie, meredith i Matt deberán enfrentarse a la malvada criatura que, desde la sombra, maneja los hilos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada